Jan Lundin (1942 – 2023)

Det är med stor sorg som vi meddelar att tidigare ordförande för Servicesektionen Jan Lundin har somnat in.

Jan var en mycket engagerad föreningsmänniska och var en aktiv och drivande medlem i Servicesektionen som bildades hösten 2004 under Swepump. Han var ledamot i styrelsen under 2004–2006 och ledde även organisationen som ordförande mellan 2006–2013.

Han var även en omtyckt profil och förebild inom simningen och hade stora framgångar när han tävlade både i Sverige och internationellt för Stockholms Polisens IF. Bland annat tog han flera medaljer i lagtävlingar i EM och även representerade Sverige i OS i Tokyo 1964. Även efter karriären mottog han flera utmärkelser, som till exempel Svenska Simförbundets Förtjänstmedalj i Guld.

På Pumpserviceföretagen minns vi honom med värme, och för hans ledarskap och gedigna kunskap som konstant drev Servicesektionen framåt!

Våra tankar går till hans närmaste.

Vila i frid Janne.


Nyheter


Lyckat års- och vårmöte!

Mötet inleddes med en imponerande serie av arbetsgruppsmöten, där våra medlemmar fick en möjlighet att engagera sig i viktiga frågor

Grundkurs i pumpteknik

Ett stort tack till alla deltagare som delade med sig av sin entusiasm och kunskap under dessa intensiva dagar! Ert

Byt, reparera, optimera eller komplettera din pump!

  Visste du att: Pumpar står för 10 % av världens totala elförbrukning Det finns bokstavligt talat miljoner pumpar i

Kravet för diplomering av tekniker har höjts!

För att bli diplomerad genom den ”alternativa” vägen som diplomerad tekniker så innebär det att teknikern måste genomföra en kunskapskontroll.